Tennis Leren Nederland

Nederland op tennis!

Ons doel is tennis populair maken en houden in Nederland. Dit doen wij door mensen enthousiast te maken voor de sport.

Wij bieden onder andere:

De-Directeur

Over de Directeur

Want leiding moet er zijn 😉

Vanaf mijn vroegste herinneringen heb ik altijd een passie voor sport gehad. Op mijn twaalfde ontdekte ik tennis, en vanaf dat moment raakte ik direct gefascineerd door het samenspel van balrotatie en balcontrole. Na het afronden van mijn studie Communicatie en Media aan de Hogeschool Utrecht en enkele jaren werkervaring bij diverse bedrijven, werd het me duidelijk dat een fulltime kantoorbaan niet bij me paste. Daarom besloot ik in 2018 mijn hart te volgen en een opleiding tot tennisleraar te volgen. Het was zonder twijfel een van de beste keuzes in mijn leven.

Wat ik het meest waardeer in mijn werk? Het geven van professionele tennislessen met veel passie en toewijding. Ik streef ernaar ervoor te zorgen dat mijn leerlingen plezier beleven aan hun tenniservaring en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om je op de tennisbaan te ontmoeten.

Recensies

Ik zou Michael aanraden aan iedereen die hard wil werken om zijn tennis te verbeteren!

Fernando Javier Gomez Gonzalez

Flexibel afspraken maken via whatsapp, goede prijs en naast het bespannen van mijn racket ook gratis een overgrip en nieuwe bovenkant gemonteerd. Top!

Ruud Langerak

Zeer goede service en denkt mee met de klant. Klaar wanneer je je racket weer nodig hebt. Absoluut een aanrader!

Jos van Ooijen