Een aantal keer per jaar organiseren wij tenniskampen voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. Onze kampen zijn ontworpen om deelnemers de kans te bieden hun tennistechnieken te verbeteren, nieuwe vaardigheden te leren en vooral veel plezier te hebben op de baan.

Locatie: TC Voordaan in Groenekan

Onze tenniskampen vinden plaats bij TC Voordaan in Groenekan, een prachtige locatie net buiten Utrecht. Deze club biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder goed onderhouden tennisbanen en moderne voorzieningen die zorgen voor een optimale speelervaring.

Ervaren en gecertificeerde tenniscoaches

Elke kampweek staat onder leiding van ervaren en gecertificeerde tenniscoaches. Zij hebben jarenlange ervaring in het trainen van zowel jeugdige spelers als volwassenen. Met hun deskundigheid zorgen ze ervoor dat elke deelnemer persoonlijke aandacht krijgt en zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. De trainingsprogramma’s zijn zorgvuldig samengesteld om een balans te vinden tussen techniek, tactiek, conditie en plezier.

Programma voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus

Voor de jongere deelnemers bieden we een dynamisch en leuk programma aan dat niet alleen gericht is op tennis, maar ook op algemene sportieve vaardigheden en teambuilding. De oudere en meer ervaren spelers kunnen rekenen op intensieve training die hen helpt om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Naast de trainingen organiseren we ook wedstrijden en toernooien, zodat deelnemers hun nieuwe vaardigheden in de praktijk kunnen brengen.

Inschrijven en ervaren!

Onze tenniskampen zijn niet alleen een geweldige manier om je tennisvaardigheden te verbeteren, maar ook om nieuwe vrienden te maken en te genieten van een sportieve vakantie in een leuke en ondersteunende omgeving. Of je nu een fervente tennisser bent of net begint, onze tenniskampen bij TC Voordaan in Groenekan bieden voor elk wat wils. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf het plezier en de uitdaging van onze tenniskampen!

Schrijf je in voor de komende zomerkampen:

17 juli 2024: Eendaags zomerkamp voor jeugd (13 tot 17 jaar)